KRYMP

VI HAR ET BREDT UTVALG AV KRYMPESLANGER OG PRODUKTER TILKNYTTET KRYMP.

KRYMPESLANGER UTEN LIM

Ytterligere informasjon om egenskaper og dimensjoner finner du i PDF-filene. Veggtykkelse er alltid oppgitt som en forutsetning av at man har 100% krymp.

HB-TYNNVEGGET

Svart – 2:1 krympeforhold. Halogenfri. Temperaturområdet: -55° til 105°C.

EL-TECHNIC-HB-TYNNEVGGET-UTEN-LIM

TYNNVEGGET

Flerfarget krympeslange – 2:1 eller 3:1 krympeforhold. Temperaturområdet: -55° til 135°C.

EL-TECHNIC-TYNNVEGGET-UTEN-LIM-

MEDIUM OG TYKKVEGGET

Svart – 3:1 eller 4:1 krympeforhold. Temperaturområdet: -55° til 110°C.

EL-TECHNIC-MEDIUM-OG-TYKKVEGGET-UTEN-LIM-

KRYMPESLANGER MED LIM

Ytterligere informasjon om egenskaper og dimensjoner finner du i PDF-filene. Veggtykkelse er alltid oppgitt som en forutsetning av at man har 100% krymp.

TYNNVEGGET IAKT

Svart eller klar – 3:1 eller 4:1 krympeforhold. Temperaturområdet: -55° til 110°C.

EL-TECHNIC-TYNNVEGGET-MED-LIM

MEDIUM OG TYKKVEGGET

Svart – 3:1 eller 4:1 krympeforhold. Temperaturområdet: -55° til 110°C.

EL-TECHNIC-MEDIUM-OG-TYGGVEGGET-MED-LIM

ULIKE SPESIAL KRYMPESLANGER

Ytterligere informasjon om egenskaper og dimensjoner finner du i PDF-filene. Veggtykkelse er alltid oppgitt som en forutsetning av at man har 100% krymp.

FLAMMEHEMMENDE UTEN LIM

Rødbrun eller rød – 3:1 krympeforhold. Temperaturområdet: -40° til 125°C. Spesialutviklet for å isolere strømskinner brukt i anlegg med høyere spenning. Halogenfri, krympeslange for isolasjon opp mot 36kV.

Flammehemmende-halogenfri

V25 TYNNVEGGET

Svart – 2:1 krympeforhold. Temperaturområdet: -75° til 150°C. Dette er en fleksibel, tynnvegget, dieselbestandig, elastomer varmekrympeslange, spesielt egnet for mekanisk, termisk og kjemisk beskyttelse av sensitive komponenter. Slangene er flammehemmende.

EL-TECHNIC-V25-TYNNVEGGET

KYNAR TYNNVEGGET

Høytemperatur krympeslange med ekstrem kjemisk motstand ideell for beskyttelse av komponenter i et bredt spekter av temperaturer og tøffe miljøer. 2:1 krympeforhold.

Slangene er flammehemmende, fleksibele og har utmerket motstand mot kjemikalier og løsemidler. Driftstemperatur: -55°C til 175°C eller 190°C.

EL-TECHNIC-KYNAR-TYNNVEGGET

TEFLONSLANGER – PTFE

Teflonslanger har utrolige temperaturegenskaper og kjemisk motstandsdyktighet, temperaturområde fra -70°C til 260°C. Materialet beholder mange av egenskapene ved enda lavere temperaturer. De har god fleksibilitet, lette å rengjøre og har svært lav absorpsjonskoeffisient for de fleste stoffer – krever ingen smøring. Fargen er normalt gjennomsiktig/naturell. Kommer i ulike ferdig pakkede lengder – vi kan også tilby tilpasset kapp. Teflonslanger kan skaffes i andre størrelser.

EL-TECHNIC-TEFLON

VITON

Vitonslanger tåler temperatur fra -40°C opp til 220°C. Varmekrympbar, kjemikaliebestandig og høytemperaturslange. Slangene har høy motstand mot slag og slitasje. Motstand mot et bredt utvalg av drivstoff, smøremidler, syrer og løsemidler ved høye temperaturer. De bevarer fleksibilitet ved lave temperaturer uten å sprekke.

Minimum krympetemperatur er 100°C, men bør opptil 175°C for full gjenvinning. RoHS-kompatibel og AMS-DTL 23053/13 (tidligere MIL-I-23053/13 og MIL-DTL-23053/13) militær standard.

EL-TECHNIC-VITON

Krympeflak kommer med lim og ”glidelås”. Reperasjonsflak for skadet kabelisolasjon. Krympeflaket legges rundt skadet kabel og sidene festes sammen med låseskinnen/”glidelåsen”, deretter krympes flaket som legger seg rundt, tetter og isolerer. 

Krympeskritt kommer med lim. Mellomtykk vegg, produsert i polyolefin. Ved oppvarming og krymping smelter limet og gir tett innkapsling av kablene. Skrittene er UV-bestandig. 

EL-TECHNIC-KRYMFLAK

El-Technic sin lange historie har gjort sitt til at utvalget av endehetter er spesialisert og tilpasset etterspørselen i Norge. Vi har derfor modeller du ikke finner andre steder, spesialprodusert for ulike behov. 

Endehetter brukes til å forsegle enden på kabelen for å hindre at det kommer fukt eller smuss. Kabelenden er da beskyttet under transport og lagring, ovenfor korrosjon og vanninntrenging. Endehetter kommer derfor med lim, for å sikre helt mot vann. Noen av de mindre hettene er laget for varmekabler, for fast endeforsegling. 

Alle endehetter er sort i farge. 

Endehetter

TAPE PÅ LAGER

El-Technic har ett bredt utvalg og lager av tape til elektro.

ELEKTROTAPE – PVC

Ulike typer elektrotape.

EL-TECHNIC-PVC-TAPE

ELEKTROTAPE – GLASSFIBER

Glassfiberforsterket tape.

EL-TECHNIC-TAPE-GLASSFIBER

METALLBASERT TAPE

Metallbaserte taper for ulike formål.

EL-TECHNIC-METALL-TAPE

SPESIAL

Her har vi samlet tape som faller utenfor de andre kategoriene.

EL-TECHNIC-SPESIAL-TAPE

MASTIKK

Mastikk legges på som en tape – og gjør resten av jobben selv.

EL-TECHNIC-MASTIKK

SELVVULKANISERENDE

En selvvulkaniserende tape (vulkebånd) må du strekke og jobbe med for å tette/isolere, mens mastikk legges bare på (”jobber” av seg selv). Over tid vil selvvulkaniserende tape sitte som en mastikk.

EL-TECHNIC-VULKAN

KRYMPETAPE

Krympetape fungerer på mange måter som ett vulkebånd, men krympetape må varmes opp for å aktiveres.

EL-TECHNIC-KRYMPETAPE