KONTAKTMATERIELL

KABELSKO FRA KLAUKE

KLAUKE | R-SERIEN – KABELSKO CU STANDARD TYPE

Kobbersko (EN13600). Glødet materiale optimerer material- og krympeegenskaper. Tinnbelagt for å beskytte mot korrosjon.  

KLAUKE | KABELSKO DIN 46235 CU

Fortinnet kobber kabelsko (EN13600) Passer til kabler bl.a. laget etter DIN 60228. Klasse 1, 2, 5 og 6. Kabelskoen er uten inspeksjonshull og har lang hals.

LADESTØPSEL – SRx/SBx-seriene

Et sett ladestøpsel leveres med et farget hus og 2 strømsko alle med spenning på 600V. Husene er kjønnsnøytrale, med utforming slik at de kun er kompatible med samme farge. SRx- og SBx-serien kommer fra ulike produsenter uten at det er av praktisk betydning (SR-serien = REMA, SB-serien = Anderson). Strømsko i andre størrelser kjøpes seperat, EL-Technic har også reduksjonshylser.

Husene er farget, grå, rød og blå er mest brukt. Fargene har ingen praktisk betydning på ytelse, men har tradisjonelt blitt anbefalt brukt slik:

12V=GUL, 18V=ORANGE, 24V=RØD, 36V=GRÅ, 48=BLÅ, 72V=GRØNN, 80V=SVART, 96V=BRUN, 120V=LILLA og 144V=HVIT

TCP – FLETTET BESKYTTELSESTRØMPE I POLYESTER

En praktisk og estetisk løsning for samling av kabler etc i skap og områder det er viktig å holde orden. Når strømpen dyttes sammen i lengderetningen ekspanderer den, og gjør innføring av kabel enklere. Etter at strømpen er ”fyllt opp” med kabler trekkes strømpen i lengderetning igjen og legger seg da tett rundt kablene. 

KLEMFJÆR

Klemfjærene er designet for jording eller jordingsbruksområder. Fjæren påfører et jevnt radialt trykk på kabelen når den rulles på kabelkjernen eller utvendig diameter. Det er en loddfri tilkobling, noe som gjør den ideell for bruk på bly- og aluminiumskabelkapper, kabelavskjermingsbånd eller ledninger og armerte aluminiumsledninger. I samsvar med RoHS 2011/65/EU.